Ta strona korzysta z plików cookie, abyśmy mogli zapewnić Ci najlepszą możliwą wygodę użytkowania. Informacje o plikach cookie są przechowywane w Twojej przeglądarce i spełniają takie funkcje, jak rozpoznawanie Cię, gdy wracasz na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
ING Summer Party
Jak stworzyć fajną imprezę na zakończenie lata dla banku, którego strategicznym celem jest zrównoważony rozwój?
Zebraliśmy lokalnych producentów i eksperta Bocuse d’Or na imprezie, prezentując menu jednej z najmodniejszych restauracji w Budapeszcie. Całe wydarzenie było nasycone naszą koncepcją Farm-to-Table, wprowadzając gości w krajowe składniki poprzez sezonowe potrawy, sery, olej z pestek dyni oraz degustację sezonowych owoców i warzyw.
Cele
Menedżerowie najwyższego szczebla międzynarodowych firm zaangażowali się w miłe dyskusje przy delikatnej muzyce w tle i przepysznych koktajlach.
Fantastycznie przygotowane koktajle, co zaowocowało bardzo zadowolonym klientem
Ekscytujące oczekiwanie na kolejny wspólny projekt
Wyniki:
- Menedżerowie najwyższego szczebla międzynarodowych firm zaangażowani w miłe dyskusje przy łagodnej muzyce w tle i fantastycznie przygotowanych koktajlach.
- Fantastycznie przyrządzone koktajle, co zaowocowało bardzo zadowolonym klientem
- Ekscytujące oczekiwanie na kolejny wspólny projekt.